Stručná historie konopí v datech
Cannabis, marihuana nebo konopí je rostlina, jejíž psychoaktivní účinky jsou lidstvu známy patrně odpradávna. ..
Čokoláda se dá udělat jak slabá (pro pacienta), tak silná; já jsem od jednoho sklerouška dostala recept:
- 1 Hera
- cca 20dkg čokolády na vaření
- dle účelu listy (na slabou prý stačí pouze trocha konopného listí, ale to je jen, aby nevznikly spasmy svalů), na silnou dávám cca dvě Hery a asi půl litru konopného listí (Půl litru listí bylo volně nasypáno jen jemně podrceno v dlaních. Listí bylo z průměrně silné venkovky. Množství doporučuji vyzkoušet a přizpůsobit dle síly listí. Samozřejmě lze použít i paličky.)
Listí vyvařím z chlorofylu, v hrnci rozehřeju tuk, přidám listí, cca půl hodiny to vařím (z toho listí vyvařeného ve vodě je potřeba nejdřív dobře vodu vymačkat), pak scedím. Potom do zeleného tuku nalámu čokoládu a dle chuti přidám lžíci kakaa a cukr - většinou to nepovažuju za nutné, takže k čokoládě jen nasypu strouhaný kokos (dle chuti - oříšky, rozinky, mandle.. cokoli strávníkovi chutná ), rozmíchám a buď to naleju do tvořítka na led (ideální pro slabou čoko, stačí jedna kostička a křeče prý mizí), nebo to nechám trochu zchladnout, vyrábím válečky, balím v kokosu a šup s tím do alobalu a do mrazáku.
Konopná čokoláda 2:
Postavte dva hrnce na sebe tak, aby dno horního tvořilo víko spodního. Do spodního hrnce dejte vodu a uveďte ji do varu. Do horního hrnce, který je zespodu zahříván vroucí vodou, takže jeho teplota nepřekročí 100°C, dejte rozpustit marihuanové máslo. Přidejte kakao a cukr, rozmíchejte. Míchejte důkladně, aby se cukr dobře rozpustil. Můžete přidat kokos, oříšky, mléko... Nechte ztuhnout v ledničce.
Přeju dobrou chuť
Cannabis, marihuana nebo konopí je rostlina, jejíž psychoaktivní účinky jsou lidstvu známy patrně odpradávna. ..
Cannabis, marihuana nebo konopí je rostlina, jejíž psychoaktivní účinky jsou lidstvu známy patrně odpradávna. ..
Duq-E Wah-DatKonopné květy se rozemelou, smíchají s cukrem a rozpustí v mléce. Konopná kávaHašiš se smíchá s ..
Máte rádi vodku? Co tak si udělat domácí konopnou vodku? Je to snadné a určitě to zvládne každý, pro ..
Pokud chcete získávat upozornění na novinky a zajímavé články z webu pestovanimarihuany.cz vložte níže vaši emailovou adresu.
Komentáře:
Protoze cokolada na vareni sama o sobe neni chutove dobra(aspon pro me, nemam rad hořkou). Ja jsem rozpustil normalne mlecnou a bylo to luxusni. Tu cokoladu na vareni je potreba dochutit, jak je to ostatne napsane v tom clanku. Cukr, kakao, kokos a proste vsecko co te napadne.
JJ souhlas. Konopná čokoláda je moc dobrá, když se umí udělat.Hořká čokoláda tomu na chuti nepřidá.Je to už hodně let co kamarád který rád stav,ale nekouří,skaňoury jenom koupal v heře a dělal do misek na led plnej mrazák. Kokos není až tak dobrej,no samozřejmě každej má své, to spíš med doporučuji na přislazení,výborná chuť.Nechal jsem se inspirovat a zkoušel pozdějc také.Mléko a jiné hnusy jsem nikdy nedělal to raději rozpustil dobroty v tuku na pečení a mazal pod nuttelu na rohlík,veku,nebo přímo dodělal čokoládu.
No tak mliko, to je zmastovadlo mojeho mladi 😀. Nic jineho se totiz ani ze zacatku neumelo a dulezite bylo co nejdriv a nejvic se zmastit 😃. Vzdycky tak 5 litru mlika, pulka masla, deci slivovice a nakonec med, nastrouhana tatranka, skorice. Ale tak jako nebylo to spatne, treba na ten 10ty pokus 😃
Tak díky moc..já příště koupim nějakou sladkou. A včera kamarad snědl ty čokolády docela dost 12 hodiny byl na kaši, takže zmaštovák je to dobrej..ale ta chut... no už to prežiju.
ahoj...Opravdu zkus ten medík bude to o poznání lepší.12h jo,no ahój babi 😃 tyhle dlouho trvající stavy jsem nikdy neměl rád proto nerad piju alkohol toho se jen tak nejde střepat,ale co by ne 😃
ahojok díky skusím ho tam dát, a pak písnu jestli to pomohlo
mě z nějakýho důvodu všechno dává víc a rychlejc, pokud to nedělam z paliček, ale už z hašiše...nemam proto logický zdůvodnění, ale když používam převodní poměr palice : hašiš = 3:1, což by tak mělo odpovídat, tak hašišovej produkt je minimálně dvakrát silnější...jestedman : ten proces, kterej popisuješ, se nazývá acetylace a skutečně by fungovat měl, ale nemáš pravdu, že to bude míň intenzivní... přesně naopak... bude to celý rychlejší a tim pádem mocnějšík tomu procesu se používá cosi s anglickym názvem acetic anhydride se sumárnim vzorcem C4 H6 O3...chemicky nejbližší látka s českym názvem, kterou sem našel, je cyklopropankarboxylová kyselina, která má sumární vzorec C4 H6 O2mam vážný pochybnosti, jestli to může fungovat i s normálnim octem (sum. vzorec C2H4O2)emulgátory rozhodně pomůžou, ale pouze, pokud je thc již rozpuštěno v tuku (což teda u čokolády bude platit vždycky 😃)
Tak jsem dnes začal 😃-1 hera a 0,5L provařených "Palic" z nedozrálé kytky vařil jsem to 2 hodiny-zítra koupím ještě jednu heru, a budu to vařit dále (podle toho jak mi napíšete 😃 ), přidám tam 2 čokolády a možná ještě další ganju, a podkle potřeby dochutím 😃Akorát nevim jak dlouho nejlépe vařit to máslo, aby to bylo co nejsilnější tak poraďte😀
Tak jsem dovařil 😃500g másla, 2x milka mlečna, kakao, 0,5l nedozrálých "palic" rozdrcene,a pulku jsem nechali nakonec přímo v čokoládě. chuťově,až na hodně máslovou chuť pohoda😃Snědl sem 2 veliké lžíce a čekám 😀
No tak včera mě to pěkně zrušilo 😀 ještě rano sem byl uplně vygumovaný 😀 asi si v pondělí udělám perfektní svačinku do školy 😀
Já používam bílou čokoladu.Na 4 HERY použiju 6 bilích čokolád nejlépe orion.Dávam tam cukr a jednu zavařovací sklenici nadrcených listů i víc.Vařim 45 minut a pak do toho nalámu čokoládu
Co si o tom myslíte?